Ismét meghirdettük a falutörténeti vetélkedőt

2017. február 10-én immár hatodszor hirdettük meg a falutörténeti vetélkedőnket, amit hagyományosan kétfordulósra tervezünk. Örömmel tapasztaltuk, hogy ez évben mind a négy felső tagozatos évfolyam részt vesz a versengésben az egynapos kirándulás reményében.

Az első forduló feladatait (helytorteneti-vetelkedo-2017-I-fordulo)  korán ismertettük a versenyzőkkel, hogy a tavaszi szünetet is kihasználva legyen elegendő idejük a kutatásra, nyomozásra, kreatívkodásra – merthogy a pontszerzéshez mindezekre nagyon is szükség lesz. A feladatokat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy ne csak a humán beállítottságú tanulók érdeklődését keltsék fel, sőt ez évben a gasztronómiai jártasságukat is próbára tesszük.

2017. április 21-én 14.00 óráig várjuk a megfejtéseket, melyeket Nebehaj Károlyné Éva néninél lehet leadni a könyvtárban.

Bízunk benne, hogy a feladatmegoldás ebben az évben is hasznos és szórakoztató időtöltésnek bizonyul majd, és olyan információk és technikák birtokába juttatja a versenyzőket, amiket majd versenyen kívül is hasznosíthatnak.

 

2018-01-15T21:21:34+00:00